dimarts, 3 de juliol del 2018

Entrenaments d'Hoquei Setmana 2

Dilluns 2 de Juliol 

Avui hem començat la nova setmana del campus, amb gairebé el doble de nens i nenes que la setmana passada. Aquesta setmana toca lligar-se els patins ben fort, i treballar de valent!

Els Tyrell no defrauden i segueixen fent jocs, aquest cop els hem gravat fent un joc d'equilibri i velocitat. Són, amb diferència, el grup més graciós i amb els que més gaudim veient-los patinar!

El Martell, després de fer una petita estona de jocs, han realitzat un circuit de velocitat, amb girs, frenades, canvis de ritme i patinatge d'esquena. Com ja l'havien après a fer-ho durant l'any, avui s'han llençat a fer-ho amb pilotes de petanca! Quina força estan agafant!!


- Els Targaryen, com cada dilluns, ens toca marxar a la pista de Can Cortés. I tenim una notícia molt bona per vosaltres.... JA ES LLIGEN ELS PATINS TOTS SOLS!! Tot i que van a poc a poc, porten un bon ritme d'aprenentatge. Avui hem realitzat variïs jocs a tota la pista. Aquí teniu un petit tastet de com ens ho passem de bé encara que estiguem a sota d'un sòl de justícia.


Els Baratheon han gaudit de l'entrenament tots sols a la pista del pavelló, i Deu ni do com ho han aprofitat! Després de fer un joc amb pilotes de petanca per escalfar, hem realitzat 1 exercici per escalfar als porters, on teníem que realitzar passades de pala i de cullera, en moviment i a l'espai. Després, hem realitzat 2 exercicis molt complets on se'ns exigia molta velocitat, canvis de ritme, precisió a l'hora de fer passades, finalització a porteria contra un defensor i transicions ofensives.  Ha sigut un entrenament molt complet i n'hem tret molt suc!! 

-Els Stark i els Lannister han compartit la pista semicoberta. Hem començat escalfant a la portera, amb un exercici de passades llargues i xuts llunyans. Seguidament hem realitzat un exercici dinàmic i que ens ha permès treballar diferents aspectes, com la velocitat, la resistència, els canvis de ritme, la visió perifèrica i situacions d'1 contra 1, 2 contra el porter i 2 contra 2. Felicitar a la 'porterassa' Claudia per la feina avui! Porters així fan gran aquest esport!!


Dimarts 3 de Juliol

- Els Tyrell cada cop són una mica més grans. Avui s'han estrenat amb nous exercicis que els hi han fet les seves monitores. Han fet competicions i carreres! Tot i que més d'un s'ha fotut una bona caiguda... estan tots sencers i contents!!



- El Martell i els Targaryen han compartit la pista del Pavelló. Com eren molts monitors, hem optat per fer un circuit de 5 estacions. A les estacions hem treballat aspectes com la velocitat (cara i esquena), la frenada, la precisió, la tècnica de pilota, l'1 contra 1. Tot i que hem anat variant els exercicis en funció de les voltes que hem donat al circuit i per fer-ho més divertit. Aquí teniu els vídeos d'aquest entrenament que ha sortit tant i tant bé!




- Els Baratheon avui han marxat cap a Can Cortés, també han après a cordar-se els patins i han fet jocs i carreres de relleus.

- Els Stark avui han fet un entrenament amb pocs efectius, però molt efectiu. Tot i que tampoc hem pogut realitzar alguna foto o vídeo, l'entrenament ha anat com la seda. Hem començat amb el joc de la bandera per escalfar les cames. Després, amb la posada en pràctica de 2 exercicis, hem treballat l'arrencada explosiva, la velocitat (també per la portera) i la finalització a porteria. Finalment, hem fet un exercici de tàctica, on hem dividit la pista en zones; a la zona interior hi havia un 2 contra 2, mentre que darrere de les porteries hi havia 2 zones de recolzament, on hi havia 2 nens que feien de comodí per l'equip que en aquell moment tenia la possessió de la bola. Ha estat un exercici molt productiu!!

- Els Lannister també han realitzat un circuit d'estacions avui. Però, com són els més grans, han acabat l'entrenament amb una competició de resistència i velocitat molt exigent i que els ha portat al límit de les seves forçes. Aquí teniu el resum del entrenament!!


No voldríem acomiadar el dia sense mostrar-vos el següent vídeo, i que ens mostra com aquestes personetes són ja uns enamorats del nostre esport, practicant-lo fins i tot mentre esperen als papes!



Dimecres 4 de Juliol 

- Els Tyrell avui han fet jocs molt divertits. També han fet una estona de partit d'hoquei, i sembla que apunten maneres aquests petitons!




- Els Martell avui han travessat el 'gran desert vermell' i han aconseguit arribar a la pista de Can Cortés. Han fet jocs, carreres de relleus i competicions de velocitat, i sobretot han begut molta aigua. També dir que les seves monitores estan molt contentes amb la seva actitud i passió pels entrenaments!

- Els Targaryen avui hem sortit a la pista descoberta, i com la nostra portera estava al metge, hem aprofitat per fer un circuit per perfeccionar el patinatge, i per fer-ho més exigent i divertit, l'hem fet en format de competició per parelles. Seguidament, hem realitzat el mateix circuit amb pilota. Per acabar, hem fet una estona de 'Mini-Hoquei', on la precisió per xutar als pals de la porteria era clau per aconseguir punts i guanyar!!!


-Els Baratheon i els Stark han entrenat a la pista semicoberta, i hem fet el 'Mini-Hoquei' de la setmana. La competició ha estat molt suada, competida i igualada. Això sí, cada dos partits feien una parada per ruixar-nos sota la mànega i tornar a donar-ho tot a la pista!! Com hi han hagut tants equips empatats, hem realitzat un concurs de faltes directes, i hem vist gols i parades espectaculars, de fet ho estàvem gaudint tant, que hem arribat tard a l'hora de sortida....🙈



Als Lannister, que després de dos dies de treball intens de tècnica individual, ja els hi tocava fer tàctica col·lectiva i han fet partits de 'Mini-Hoquei'. Tot i això, mentre els porters es canviaven i per fer un bon escalfament, han fet una gimcana d'esports on jugaven a Handbol, Bàsquet i Futbol amb patins! Al 'Mini-Hoquei' hi havia diferents modalitats; a la primera pista havien de deixar la bola morta en un espai determinat, a la segona pista treballaven la força fent un partit amb pilota de petanca i a la tercera pista, hoquei en estat pur!!



Divendres 6 de Juliol

- Avui els Tyrell, Martell i Targaryen han entrenat tots junts i a la mateixa pista. Quina pila de nanos!! Hem dividit la canalla en grups, i cada monitor els ha anat portant per les estacions. Hem adaptat les estacions a cada edat i nivell, però tots han pogut jugar a bàsquet, amb globus, al joc de les cadires i també hem fet carreres de relleus. Els Martell i els Targaryen han tingut una adaptació especial amb dues estacions diferents dels petits; lluitar boles dividides per marcar gol i hem suat de valent tecnificant el 'ganxo' i el 'contra-ganxo'.


- Els Baratheon i els Stark han entrenat a la semicoberta i hem fet un entrenament molt complet! Primerament, hem fet competicions per marcar gol, fent frenades i canvis de direcció. Seguidament, hem realitzat un simple exercici de 2 contra 1, i després hem afegit una variació, on després de realitzar el 2 contra 1, tenien que muntar un 3 contra 3 a l'altra pista... quin fart de córrer! Per acabar, hem fet un exercici de 2 contra 2 més transicions defensives i ofensives amb 'comodins'. Després d'aquest entrenament, els tindreu ben cansats tot el cap de setmana!!



- Els Lannister avui els hi tornava a tocar la pista del pavelló, i avui hem fet un torneig de partits a pista sencera. Malauradament, hem tingut problemes amb les gravacions i no podem penjar cap imatge. El que és ben segur és que avui han gaudit molt i que millor manera d'acabar la setmana que així oi??





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...