dilluns, 23 de juliol del 2018

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5


Dilluns 23 de Juliol

- Els Tyrell han donat el tret de sortida a l'última setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les frenades i els canvis de direcció. Com ha sigut habitual en aquestes setmanes, els més petits han fet jocs durant l'hora i mitja d'entrenament. Quina pena que a això cada cop li quedi menys....😔



- Els Martell han compartit pista amb els més petits la pista del pavelló. Després de treballar el creuament de cames, hem fet un petit circuit de conducció de pilota. Finalment, hem fet partits a pista reduïda.


- Els Targaryen han anat per últim cop a la pista de Can Cortés. Per acomiadar-se han fet exercicis de control i conducció de bola. Per finalitzar, han fet un 'Tots contra Tots', quina bogeria!!


- Els BaratheonStark i Lannister compartirem pista tota la setmana, per així disposar de molts porters i així treballar aspectes de la seva importantíssima tasca d'aturar boles. Avui hem fet dos circuits d'estacions. El primer circuit era pura reacció i velocitat, enllaçada amb finalitzacions dirigides i manades pels monitors. Al segon circuit treballàvem la tècnica de la passada, sobretot al segon pal!! Aquí teniu imatges dels primers minuts dels circuits!!


Dimarts 24 de Juliol

- Els Tyrell hem entrenat a la pista descoberta. Arran dels jocs que hem fet avui, hem dedicat una estona a ensenyar als nens a arrencar de tacs, i han començat a frenar amb les 8 rodes... de mica en mica s'omple la pica!!

- El Martell i els Targaryen han entrenat a la pista del pavelló. Han fet alguns jocs tots plegats, i després els hem dividit per edat. En ambdós costats, hem fet un circuit de frenades i arrencades i hem acabat l'entrenament amb 2 jocs més.


- Els Baratheon, els Stark i els Lannister han realitzat el seu últim entrenament abans dels partits que farem demà. Per escalfar, hem jugat a la bandera i al Pilla-Pilla amb pilota. Un cop calents, hem fet un circuit d'estacions amb treball específic per a porters, una estació de tècnica amb pilota i un altre purament física; carreres. Últim entrenament de la setmana, demà als partits toca posar en pràctica l'après aquests dies i sobretot, passar-s'ho molt i molt bé!!



Dimecres 25 de Juliol

- Els Tyrell s'han acomiadat dels entrenaments d'hoquei de la mateixa manera que el van començar; jugant!!! Avui han escollit tots els jocs que han fet, i alguns ja se'ls veia cara de voler descansar. Tot i que són els més petits, els hem de felicitar per la feina feta durant tots aquests dies, i de tot el que han après i hem après nosaltres d'ells. A tots, ens veiem cap Octubre, els dilluns i els divendres de 17-18 per seguir aprenent d'aquest gran esport!!

- Els Martell i els Targaryen, els Baratheon, els Stark i els Lannister també s'han acomiadat del Campus amb partits, per cert molt igualats i divertits!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...