dilluns, 16 de juliol del 2018

L'acampada!!!!

El pasat dijous 12 de juliol vam gaudir la tant esperada acampada!!!

Aquest any vam sorprendre als nens i nenes i em sembla que també als seus pares, convertint l'escola en el famós parc temàtic, Jurassic World!!!!

Tots van poder veure a l'entrar els investigadors, els científics, els exploradors, les Dres.Shaw i Johnson i la gran T-Rex. Les Dres. ens van explicar que la T-Rex havia posat 3 ous i estava molt neguitosa, que millor no apropar-se gaire a la seva gabia, volia protegir els seus ous. També vam poder conèixer 2 cries de raptors, que monos que són de petits i quina por que fan de grans!!!

oooh!!!!! que ha passat? algú ha robat els ous de la T-Rex i ella s'ha escapat!!!! sort que tots els nens i nenes molt valents es van quedar a passar la nit amb nosaltres i vam ajudar a la mare a trobar els seus ous.

Us deixem algunes imatges de la nit, de les probes que vam  haver de fer fins arribar als ous i un parell de videos, el més impactant el de l'arribada de la T-Rex... no us ho perdeu pares i mares!!!































Ara ja pensem en la del proper any!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...