dilluns, 9 de juliol del 2018

2a setmana: el concili de les 6 cases!!


Les sis famílies s’han traslladat a Antigua, per celebrar el que s’ha conegut com el Concili de les Sis. Un concili per evitar la guerra i esbrinar qui va enverinar el Gran Mestre provocant el caos a tots els regnes de l’oest.

Però com sempre les famílies pugnaran per imposar els seus interessos i boicotejaran les accions de les altres dinasties.

Les famílies intentaran convèncer a la resta de famílies de que ells no han assassinat al Gran Mestre mentre senyalen a la casa que vulguin perjudicar.

Serà una setmana plena d’intrigues i investigacions, que poden donar peu a jocs de pistes:

  •       Les famílies buscaran a la Gran Biblioteca per demostrar que tenen dret a succeir al Rei en el Tro de Ferro, rebuscat en llibres de dinasties per demostrar el seu parentesc amb la casa Durrandon.

  •       Jocs de pistes per trobar l’assassí del Gran Mestre. Per descobrir que no ha estat cap família, sinó el Banc de Ferro per provocar una gerra i treure’n profit.

  •       Joc de la pinça, hi haurà unes quantes pinces que aniran canviant de camisa, al final de la setmana, la casa que tingui menys pinces guanyarà un punt.  Les cases guanyaran un punt per cada prova que guanyin.  Per canviar la pinça, cada cop que algú ens cridi sense dir de quina casa som, si portem la pinça li donarem sigui d’un altre casa o de la nostra, al principi en portarà una cada monitor i monitora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...