dimecres, 20 de juny del 2018

Comença el Campus! Setmana 1 – La revolta de les donzelles!


 La revolta de les donzelles!

La salut del Rei Padvós és delicada. Padvós de la casa Durrandon, és l’últim membre d’aquesta casa i amb ell s’extingirà el llinatge reial. Els mestres d’Antigua, han ideat un pla per evitar una guerra per la successió al Tro de Ferro ara que s’acosta l’hivern.

El 25 de juny comença el torneig de cavallers de Kingslanding, i la solució que ens proposen és convertir-lo en un torneig per veure qui serà el nou Rei. Les famílies més poderoses hi han apuntant els seus hereus i s’han fet acompanyar de les seves filles per mirar de prometre-les en casament amb l’hereu d’una casa important.

No és comú trobar tantes famílies poderoses reunides en un mateix lloc, i quan ha passat, han succeït coses inimaginables i inesperades. En situacions així les aliances es reforcen, les traïcions surten a la llum i les conspiracions prenen forma i cos, què ens desvetllarà aquest torneig? Quina en tenen pensada cada família?

El que és ben segur, és que després d’aquesta setmana el món haurà canviat!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...