dimarts, 17 de juliol del 2018

Entrenament d'Hoquei Setmana 4

Dilluns 16 de Juliol

-Avui dilluns, després d'un cap de setmana de descans, hem tornat a la feina. El Tyrell i els Martell han compartit pista, i també carreres! Després ens hem dividit i els Tyrell han fet varis jocs i els Martell han fet treball amb bola. Tot això sota una pluja que donava por a tothom!!

Els Targaryen han compartit pista amb els Baratheon perquè aquests últims no podien entrenar a Can Cortés. Hem dedicat gran part de l'entrenament a realitzar el circuit que totes les edats fan al nostre campus. Hem corregut sense pilota, amb pilota d'hoquei i els més forçuts amb pilota de petanca. Finalment, hem fet un circuit de frenades amb finalització en xut a porteria. Quin entrenament tan esgotador....




- Els Starks i els Lannister també han compartit la pista coberta. Han realitzat 5 estacions amb treball específic de pilota, i finalment un exercici de carreres amb finalització a porteria en forma de dribling, xut i arrossegada.

Dimarts 17 de Juliol

-Els Tyrell han gaudit de tota la pista coberta per ells i els seus jocs. Quan quedaven 15 minuts els hem demanat que escollissin un joc. I sabeu quin han escollit? Sanfermín!!! Avui amb un circuit més llarg i amb més carrers i corbes. Com corren!! i tranquils, no hi ha cap ferit...


-Els Martell i els Targaryen han compartit la pista del Pavelló. Com eren molts nens, hem decidit fer un circuit llarg per perfeccionar el patinatge i la conducció de pilota. Finalment ens hem dividit en estacions per seguir treballant aquests aspectes.

- Els Baratheon han entrenat a la pista coberta i han fet situacions reals de partit (remuntada, conservació de pilota, pressió pista, defensa zonal, etc.) i finalment hem realitzat una tanda de penals. 



- Els Lannister i els Stark també han entrenat junts al pavelló!! Hem realitzat un exercici de velocitat explosiva i finalització. Després hem fet un exercici de moviments, passades, frenades,1 contra 1 i contres de 2 contra 1 molt dinàmic. Finalment, hem practicat la col·locació i el desmarcatge a l'espai amb un exercici d'atac en zones i amb comodins on hem vist jugades molt i molt boniques, que aqui podeu veure algunes. Gran entrenament el d'avui!!!





Dimecres 18 de Juliol

- Avui els petits Tyrell han fet jocs a tota la pista del pavelló. Que divertit és veure com patinen, juguen i riuen. Per acabar hem fet una estona d'hoquei a tota la pista, sense equips, només val marcar gol!!



- Els Martell, com cada dimecres, marxen a la pista de Can Cortés. Jocs, aigua i una mica de relax després dels durs entrenaments del dilluns i dimarts.

- Els Targaryen han entrenat tots sols a la pista coberta, i han treballat la velocitat, l'1 contra 1 i la finalització. Per acabar hem realitzat un partit amb molta intensitat!!

- Els Baratheon i els Stark han entrenat junts a la pista coberta i han realitzat el mateix entrenament que els Targaryen, però amb adaptacions al seu nivell.


- Els Lannister hem realitzat un entrenament molt tàctic, i ficant èmfasi a situacions d'inferioritat i superioritat, i hem treballat el 3 contra 3 a pista reduïda i amb molta insistència. Per acabar, concurs de directes!!

Divendres 20 de Juliol

- Avui els Tyrell hem anat a la pista descoberta. Hem jugat a l'aranya, als peixos i als taurons, a la bandera, a carreres i finalment hem fet un partidet d'hoquei i així acomiadar als nens que ja no tornen la setmana vinent. A tots ells, que passeu molt bon estiu!!😃

- Com hi ha molts nens que avui acabaven el campus, hem decidit fer un torneig de partits d'hoquei a pista sencera. Hem assignat un equip a cada monitor, i ells han fet estratègies i tàctiques per guanyar, però al final el que importa és passar-s'ho molt bé, i això hem fet!!!! Aquí teniu imatges dels partits que han fet els Martell, els Targaryen, els Baratheon, els Stark i els Lannister. Bon estiu als que ja heu finalitzat el campus!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...