divendres, 29 de juny del 2018

Entrenaments d'Hoquei Setmana 1

Dilluns 25 de Juny

· El primer dia del Campus, els Tyrell han conegut a les seves noves monitores i han fet molts jocs dins del Pavelló!! Els Martell, que compartien pista amb els més petits, també han conegut als nous monitors, han fet jocs i un circuit de patinatge sense i amb pilota.

· Els Targaryen, els més valents de tots, han fet el primer dia de campus a la pista de Can Cortés. Com feia molta calor i era el primer dia, hem après a cordar-nos els patins nosaltres sols! A veure com se'n surten la resta de dies....
A l'entrenament, han fet 2 exercicis de passades estàtiques i 1 de passades en moviment. Per finalitzar, han fet un joc clàssic; el Pilla-Pilla en versió hoquei patins, si els hi pregunteu ús diran que és molt divertit!

· Els Baratheon, Stark i Lannister han començat fort el Campus. Primerament, han fet un circuit per perfeccionar el patinatge i la conducció de bola, tot això amb finalització de xut als porters. De segon plat, han fet una competició d'1 contra 1 amb bola dividida i amb finalització a porteria. Seguidament, hem continuat amb l'1 contra 1, però amb un exercici d'acció-reacció. El tercer exercici que han realitzat eren contra-atacs de 2 contra 1, però el defensor tenia l'oportunitat d'anticipar-se i poder fer el contra-atac tot sol. Per finalitzar, hem realitzat un exercici de tàctica col·lectiva i individual, on 4 jugadors (2 defensors i 2 atacants) havien de recollir un rebot i arribar a l'altra porteria, mentre que els defensors realitzaven una pressió alta.









Dimarts 26 de Juny 

· Els Tyrell avui han sortir a la pista Coberta, hem fet dos grups i hem fet jocs. Per acabar, hem fet una estona de partit! Ha sigut molt divertit!!!


· Els Martell i els Targaryen avui hem gaudit d'una nova modalitat de partits que la Federació vol promocionar en aquestes edats. Es diu Mini-Hoquei! Es tracta de dividir la pista de manera horitzonal, amb equips de 3 o 4 jugadors. Podem dir que han estat partits molt competitius, molt igualats i molt divertits!



·Els Baratheon, Stark i Lannister no descansen, i avui hem fet un entrenament més tècnic i amb molta més pilota que el dia del dia anterior. Hem començat fent un exercici de passades en estàtic i en moviment, després hem fet suar als porters amb xuts i arrastrades en moviment. Per seguir fent-los patir, han fet un 2 contra el porter, amb passades al segon pal, però també ho hem fet per darrere de la porteria, i s'ha de dir que hem vist gols molt bonics de passades a mitja alçada! Els porters han quedat baldats!












Dimecres 27 de Juny


·Els Tyrell hem tornat a fer jocs amb pilotes de tenis i globus, no es cansen de jugar!

· Els Martell avui han entrenat a la pista de Can Cortés, i després del cansament dels partits d'ahir, han fet jocs i jocs d'aigua a tota la pista!





· Els Targaryen han sortit a la pista coberta. Hem fet carreres de relleus amb pilotes de petanca. Després hem realitzat, també amb pilotes de petanca, un exercici anomenat 'Baldufes', on hem de correr en cercles i creuant cames per enxampar al company, tant divertit com esgotador....

· Els BaratheonStark i Lannister també jugem al 'Mini-Hoquei', tot i que amb mides de pista més grans. Aquí podeu veure els vídeos!!


Divendres 29 de Juny

Avui tots els grups hem entrenat dins del Pavelló, i com érem molts amb poc espai, hem decidit realitzar entrenaments per estacions.

· Els Tyrell, Martell i Targaryen eren el grup més nombrós (38 nens!!) Així que hem fet estacions per poder entrenar amb més facilitat i per nivells. Hi havia 2 estacions d'Hoquei, un era un petit circuit i l'altre un partit de 'Mini-Hockey'. Però també hem fet altres esports, com Futbol, Bàsquet i Tenis! Finalment, també hem jugat al joc de les cadires! Donava goig veure a la pista tanta canalla!!



· Els BaratheonStark i Lannister, també hem fet estacions!! El primer circuit ha sigut molt esgotador i físic, ens hem espremut al màxim. El segon circuit, ha sigut més pausat i amb molt toc de pilota. Algú ha acabat treien la llengua per la boca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...