dimarts, 26 de juny del 2018

Esport i lleure

El campus de l'Hoquei Club Palau i Girem, és una combinació perfecte d'esport i lleure. 

L'activitat principal del campus és la tecnificació i millora de l'hoquei patins, esport que practiquen habitualment tots els infants i joves que s'inscriuen al campus. Per a poder aprofitar bé els espais i donar un plus adicional al campus, el Hoquei Club Palau va decidir comptar amb Girem per a fer una combinació d'esport i lleure.

Quan es planifiquen les activitats de lleure es pensa en quins valors volem treballar i sempre es te en compte quins són aquells que després els nens i nenes podan aplicar en la pràctica del seu esport. Sobretot tenim en compte que practiquen un esport d'equip i que el respecte, el companyerisme i el treball en equip són bàsics per a obtenir bons resultats esportius.

Durant aquestes 5 setmanes us anirem explicant algunes de les activitats i comentant-vos els objectius que s'han treballat.

Començarem amb l'activitat que van fer ahir tots els grups. Com ja sabeu, el centre d'interès (que és l'eix que ens ajuda a fer activitats més motivadores pels infants) és de la saga Joc de Trons i cada grup te el nom d'una de les casas. Doncs bé, ens havíem de fer el nostre escut. Un escut entre tots els membres del grup. Això comporta una sèrie
de dificultats, ja que ells havien de decidir, abans de començar, quins colors utilitzarien, qui pintaria cada part, si hi afegirien algun complement addicional...En aquest punt ells mateixos, amb l'acompanyament del monitor o monitora obren un debat, cadascú fa valer la seva opinió i arriben a un acord consensuat i ara han de compartir un espai i pintar tots.

Doncs això que ens sembla tant senzill, per als nens i nenes és un exercici molt productiu i de maduresa que els ajuda a crèixer!!

Us agrada la imatge de tots els escuts pintats??? Són espectaculars!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...