dilluns, 25 de juny del 2018

1r dia de campus!!!

Ja hem començat el campus d'estiu!!!

Avui ens hem retrobat amb alguns nens i nenes, els monitors i monitores i hem conegut nous companys de campus d'estiu. Una de les coses més gratificants és fer nous amics i amigues i compartir moments increïbles, que només pasen als casals d'estiu.

Com ja us vam avançar, aquest any farem un blog, on anirem penjant imatges de cada grup, us explicarem els objectius treballats a cada entrenament, com van evolucionant els nens i nenes i algunes anècdotes divertides. Volem que sigui una eina d'informació, on una mica mireu per un foradet que fan els vostres fills i filles, però tan sols una mica!! els hi hem de donar l'oportunitat de viure les seves experiències.

L'estoneta del lleure hem fet els escuts de les nostres cases i hem escollit qui serà el cavaller i la donzella representant de cada casa, he de trobar el nou rei o reina, que les donzelles han dit que elles també volen participar-hi!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...