dilluns, 9 de juliol del 2018

Entrenaments d'Hoquei Setmana 3


Dilluns 9 de Juliol 
Els Tyrell i els Martell han compartit avui han compartit la pista del pavelló com tots els dilluns i divendres d'enguany. Els Tyrell han fet diversos jocs i s'ho han passat genial. Els Martell han escalfat fent dos jocs, i després han fet tecnificació de patinatge amb les indicacions dels seus entrenadors. Finalment, hem fet un circuit de frenades i arrencades, i hem après una mica més la tècnica per xutar ben fort de cullera.

Els Targaryen avui han marxat ben d'hora cap a la pista de Can Cortés, i com cada dilluns, hem millorat una mica més l'habilitat per lligar-nos els patins. Hem fet jocs, carreres i molta aigua!!

Els Baratheon han gaudit avui de tota la pista del pavelló, i amb 4 porters! Ha estat un entrenament molt variat, on sobretot hem treballat la velocitat i la frenada. Per acabar, hem realitzat un Torneig de partits d'hoquei a pista gran. Feliciteu-los perquè estan treballant molt bé!

Els Stark i els Lannister han començat la setmana amb moltes ganes. I que millor que fer competicions per parelles a un circuit de velocitat, amb frenades, voltes, patinatge d'esquena i fintes. Tot això sense i amb pilota!! Quina velocitat!! Seguidament, hem fet unes tandes de xuts directes als porters i des de diferents punts de la pista, i per finalitzar hem fet un exercici de tàctica col·lectiva amb 2 equips, on hem dividit la pista en 3 sectors. Al sector central, 4 jugadors s'han de fer amb la possessió de la bola i fer-la arribar a la zona de porteria, on un davanter s'ha de desmarcar del seu defensor per aconseguir una ocasió de gol. Hem fet 3 torns i 3 grups, ja que els que no estaven a la pista havien de fer partits d''Hoquei-Tenis' i un altre grup tenien torn de descans Aquí podeu veure algunes imatges!!




Dimarts 10 de Juliol

-Avui el Tyrell hem sortit a la pista coberta per fer jocs a tota la pista. El joc que més els hi ha agradat ha sigut el de Sanfermín. Un nen feia de toro i havia d'enxampar als corredors! Algú s'ha ficat massa en el paper de toro i ha envestit als corredors, però encara sort que cap ha estat hospitalitzat per una cornada!

-Els Martell i els Targaryen han entrenat junts a la pista del pavelló. Avui tocava 'Mini-Hoquei' com cada dimarts per ambdós grups.


-Els Baratheon han anat a la pista de Can Cortés, i mentre jugaven a jocs d'aigua els han gravat pel vídeo que ensenyarem als pares Dijous abans de l'Acampada!

- Els Stark han gaudit de la pista del pavelló, i hem fet un entrenament dels més intensos del Campus. Es tracten de 3 exercicis dinàmics, amb parts de velocitat llarga i curta, de passades, de dribling i de finalització. Els porters també han treballat de valent!


- Els Lannister han fet una sessió d'estacions, enfocada a la precisió de la passada i la conducció. Finalment han entrenat els contra-atacs en diverses versions (2 contra 1, 2 contra 2 i 3 contra 2)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrenaments d'Hoquei Setmana 5

Dilluns 23 de Juliol - Els  Tyrell  han donat el tret de sortida a  l'última  setmana fent jocs en pista reduïda, per afavorir les fr...